Έπαιξαν: Δημήτρης Κοΐδης, Στελλίνα Βογιατζή, Ορέστης Κωνσταντινίδης, Ιωάννα Λαμνή, Παύλος Παναγιωτίδης

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ιταλίας μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη σε ένα χαντάκι.Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής μπλέκεται σε ένα γαϊτανάκι ερευνών που αντί να τον οδηγήσουν στη λύση, τον βυθίζουν όλο και πιο βαθειά στην αμφιβολία.

Την ίδια στιγμή, πέντε άλλα πρόσωπα βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένα σε έναν άγριο χορό αναζήτησης, του οποίου η έκβαση μπορεί να αποδειχθεί πολύ χειρότερη από ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί…

Μετάφραση, Σκηνοθεσία, Σκηνικά, Κοστούμια: Προσεχώς SUBWAY
Κατασκευή σκηνικού: Στέλιος Παρασκευάς
Ηλεκτρονική εγκατάσταση: Στεφανίδης Χρήστος
Υπέυθυνη Επικοινωνίας: Ιωάννα Καραθανάση
Οργάνωση Παραγωγής: Παρέγκλιση, Karampouzis Consulting

Έπαιξαν: Ορέστης Κωνσταντινίδης, Παύλος Παναγιωτίδης, Ιωάννα Λαμνή, Δημήτρης Κοΐδης, Στελλίνα Βογιατζή

Με την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών

logo institoutou

Ο Fausto Paravidiono γεννήθηκε το 1975 στη Γένοβα της Ιταλίας. Ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας, ξάφνιασε την Ιταλία με το πρώιμο και πλούσιο ταλέντο του. Αντλεί τα θέματά του από τα καθημερινά μικρά δράματα και τις ανώνυμες τραγωδίες απλών ανθρώπων. Είναι γνωστός για τα θεατρικά έργα Natura Morta in un Fosso (Νεκρή Φύση σε Χαντάκι), Exit, και Peanuts, καθώς και για τις ταινίες Texas, Signorina Effe και Amore che Vieni.

“Βασισμένος σε μια κλασσική υπόθεση αστυνομικών θρίλερ, την ανακάλυψη μιας νεαρής νεκρής γυναίκας, παρατημένης σε ένα χαντάκι, ο Fausto Paravidino δημιουργεί κάτι τολμηρά πρωτότυπο: μια καθηλωτική ιστορία, βασισμένη εξ ολοκλήρου σε ζωντανούς μονολόγους.

Καθώς η πλοκή ξεδιπλώνεται, σύνθετες αλληλεπιδράσεις φωνών μας παρασύρουν σε μια εντυπωσιακή κορύφωση αλλά -και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό- βυθιζόμαστε στα βάθη της ψυχής έξι απίστευτων χαρακτήρων”

Harrold Schechter,

σεναριογράφος του “Ψυχώ”

για το έργο “Νεκρή Φύση σε Χαντάκι”.